Sol de Solfa escola de música Girona

Els professors de l'Escola

A Sol de Solfa valorem els professors amb una bona formació, experiència i molta vocació. Amb moltes ganes i il·lusió per ensenyar a fer música i amb molta capacitat d’adaptació.

Pilar Sanz
Pili Sanz i Ball-llosera
Directora de l’Escola Sol de Solfa Professora de piano, llenguatge musical, harmonia, composició i cant

Estudis professionals de piano i estudis superiors de harmonia, composició, pedagogia i cant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori del Liceu.
Estudia piano amb Anna Vallespir i M.A. Pardàs. Assisteix sovint a classes i cursos amb Louiz de Moura Castro. Rep també classes en cursos internacionals de Carles Marqués, Carme Poch i Roberto Bravo.
Estudis d’harmonia i composició amb Miquel Sunyer i Carles Guinovart. Classes magistrals amb C. Schachter.
Estudis de cant amb Chantal Botanch, Carme Bustamante, Enriqueta Tarrés i Francesca Roig. Classes magistrals amb: A.L. Chova, C. Chausson, M. Caballé, R. Panerai, H. Zádeck… entre altres.
Directora de la Coral del Geieg i del grup infantil de la Coral Saba Nova. Professora de cant coral i llenguatge musical al Conservatori Isaac Albèniz de Girona.
Com a cantant soprano ha actuat com a solista en nombroses ocasions i en diferents auditoris, entre ells l’Auditori de Girona i l’Auditori Enric Granados de Lleida. Ha format part de diferents cors com la Coral Saba Nova, el Cor de Cambra de Girona, Capella de la Catedral de Girona, i el Cor dels Amics de l’Òpera de Girona.
Fa uns 30 anys que es dedica a ensenyar música en diversos centres, els darrers 12 anys co-dirigint l’Escola de Música Adagio. Ha preparat molts alumnes per accedir al conservatori professional i superior. Ha fet multitud d’arranjaments d’obres pels alumnes, ha composat obres corals i instrumentals, i ha dedicat part del seu temps a dissenyar material pedagògic pels alumnes. Recentment ha publicat “Mimomúsics”, Material de lecto-escriptura per als músics més joves.

Pau Riuró
Pau Riuró
Professor de piano i llenguatge musical

Pau Riuró (Girona, 1983) va començar a estudiar música als 8 anys.
Ha estudiat piano i orgue a Girona, Toulouse i Barcelona amb els mestres J. W. Jansen, M. Bouvard i J. de la Rubia, entre altres, i ha fet nombrosos cursos a Espanya, França i Alemanya.
Actualment és organista i mestre de capella de la catedral de Girona.

Xavier Madí
Xavier Madí
Professor de piano i llenguatge musical

Nascut a Girona, comença els seus estudis musicals al Conservatori Isaac Albéniz amb la professora Anna Vallespí i el professor Carles Lama aconseguint les màximes qualificacions.
Acaba els estudis superiors de harmonia, pedagogia al Conservatori del Liceu.
Ha participat en diferents cursos de piano i masterclasses amb el professors i pianistes Luiz de Moura Castro, Carles Marquès i Carme Poch entre d’altres.
Porta més de 24 anys dedicant-se a la docència musical en centres, com l’escola de música del Gironès, el Conservatori de música Girona o el Conservatori de Sabadell.
Ha preparat en moltes ocasions a alumnes tant per entrar al grau professional com al grau superior.