La teva escola de música Girona Sol de Solfa

Qui som

L’escola de música Sol de Solfa va començar la seva activitat el 25 de juny de 2012 al barri vell de Girona.
Dirigida per Pili Sanz, pretén oferir un ensenyament musical de qualitat: pràctic, dinàmic i creatiu. Adaptat a les inquietuds i necessitats particulars dels alumnes de qualsevol nivell i a qualsevol edat.
L’escola disposa de 8 aules insoritzades, dues d’elles més grans destinades a classes col·lectives i una aula-auditori de 40m2 amb un piano de cua.

L’escola va dirigida a…

  • Alumnes de qualsevol edat que vulguin aprendre música, cant o a tocar un instrument. Ja sigui per gaudi personal, per poder fer música en una agrupació o per preparar-se per fer estudis professionals.
  • A alumnes que els agrada escoltar música i anar a concerts i volen ampliar els seus coneixements.
  • A qui es vulgui preparar per accedir a uns estudis professionals o superiors de música en un conservatori.
  • A alumnes que estiguin cursant estudis oficials en un conservatori i necessitin reforçar algun aspecte de la seva formació.
Sol de Solfa. Escola de Música a Girona

Oferim classes de…

  • Piano, cant (líric o modern), guitarra (clàssica o elèctrica), violí, violoncel, trompeta, flauta travessera, trombó, clarinet i saxo.
  • Iniciació al llenguatge musical a partir de 3 anys. Llenguatge musical, harmonia, composició i anàlisi musical.
Sol de Solfa. Classes de Música a Girona

Els nostres objectius són…

  • Transmetre als alumnes uns coneixements musicals que els permetin gaudir plenament de la música ja sigui com a intèrprets o com a públic.
  • Treballar prioritàriament l’expressivitat i estimular la creativitat de l’alumne.
  • Potenciar el fet de interpretar música col·lectivament, tant a nivell instrumental com vocal.
  • Garantir als alumnes una educació de qualitat que els permeti, si ho desitgen, accedir a estudis professionals o superiors.
Sol de Solfa. Educació Musical a Girona

Altres activitats

La motivació és el que ens fa avançar i millorar en tots els aspectes de la nostra vida. Per fomentar l’entusiasme i les ganes de treballar en els alumnes, ja siguin nens o adults, oferim una sèrie d’activitats al llarg del curs.
Els recitals dins o fora de l’Escola. Actuar davant un públic, conegut o no, és un repte per a qualsevol músic o aprenent. Aprendre a fer música o cantar en un escenari és un aprenentatge indispensable per a qualsevol músic i molt útil per a totes les persones. Veure com reaccionem davant la tensió i com podem aprendre a controlar aquest tipus de situacions ens pot ser útil en molts aspectes de la nostra vida. Les activitats conjuntes: Master class, els combos o conjunts instrumentalsorganització de concerts benèfics, intercanvis amb altres escoles de música. Totes aquestes activitats fomenten la relació entre els alumnes i enriqueixen la seva formació.

Sol de Solfa. Recitals de Música a Girona